achtergrond slider

Hardware & maatwerk

De Tanworld hard-en software wordt bij u op locatie volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Het systeem kan precies op uw wensen en uitstraling worden ingericht en uitgebreid. Zo is er bijvoorbeeld een mogelijkheid voor een interactief klantenscherm, reclamescherm, klantenpassen, cadeaubonnen, labelwriters, speciale modules voor kappers, pedicures, en nog veel, véél meer...

Voordelen van de Tanworld Hardware en maatwerk

 • Status / reclamescherm
  Op het extra statusscherm zien uw klanten direct welke zonnebanken vrij of bezet zijn en voor hoe lang. Ook is er de mogelijkheid om op dit scherm 3 afbeeldingen (reclame) met een door u ingestelde tijdsinterval weer te geven. RRS Feed met eigen tekst of nieuws het kan allemaal! 
 • Dymo Label printer
  Print labels af op een DYMO labelprinter via Tanworld en geef uw salon een professionele uitstraling door op een mooie manier uw prijzen te vermelden of bij de cadeaubonnen die u gebruikt een cadeaubon label plakken met unieke barcode op uw cadeaubon!
 • Klantenpassen
  Met een Klantenpas in uw huisstijl maakt u het allemaal nog persoonlijker. U kunt de persoonlijke Klantenpas onder andere gebruiken om direct alle klant- gegevens op te vragen, tegoed / voorschot in te zien, of om spaar-en kortingsacties op te zetten. 
 • Cadeaubonnen
  Via Tanworld kunt u cadeaubonnen uitgeven. Dat kan op verschillende manieren. Standaard wordt er een cadeaubon-barcode uitgeprint via de kassaprinter. Een mooiere oplossing is om door Tanworld cadeaubonnen met een unieke barcode-reeks te laten drukken. Deze cadeaubonnen worden automatisch herkent door de kassa en kunnen worden opgemaakt in ieder door u gewenste layout. 
 • Email-template
  Met de marketing-module van Tanworld kunt u voor allerlei gelegenheden (gepersonaliseerde) emails versturen naar uw klant; verjaardag, welkomstbericht, afspraak bevestiging, etc. Standaard kunt u uw logo plaatsen in het template. Een mooiere oplossing is om deze email-templates op maat en in een door u gewenste layout te laten maken.
 • Overzetten huidige database
  In vele gevallen is het mogelijk uw huidige database over te zetten.  Neem hiervoor eerst contact met ons op om te bekijken of dit tot de mogelijkheden behoort.
 • Interactief klanten-scherm
  Met het interactieve klanten-scherm (ePad) kunt u uw klanten direct een digitale handtekening laten zetten, enquêtes laten beantwoorden, het te betalen bedrag weergeven, Reclame tonen, etc. 
 • Koppeling met uw pin-apparaat
  Het Tanworld systeem kan in veel gevallen direct gekoppeld worden aan uw CCV pin-apparaat. Hierdoor worden fouten in het te betalen bedrag  of betaalwijze vrijwel uitgesloten. Uw kassaverschil, uitzoek werk en verwerking in de administratie worden daardoor direct aanzienlijk kleiner.
 • Speciale modules
  Tanworld heeft speciale modules voor onder andere zonnestudio's, kapsalons, pedicures, honden-en kattentrimsalons, reflexologie, diëtistes, ontharen/ipl 

Tanworld Huidscanner

NIEUW

Deze nieuwe huidscanner bepaald het huidtype van uw klant. Hij kan zelfs een advies uitbrengen over de meest ideale sessie-duur van de gekozen zonnebank voor dit huidtype.
 
 • Meet het huidtype
  de sensor bepaald automatisch het huidtype
 • Geeft advies
  brengt advies uit over de meest ideale sessieduur
 • Gekoppeld aan Tanworld
  is direct gekoppeld aan het Tanworld Systeem

Tanworld is automatiseren zonder zorgen!

Een totaaloplossing voor de beauty-, kappers- en zonnebranche.
Bel voor een afspraak of telefonische demo naar +31 13 203 205 7 of stuur een mail naar info@tanworld.nl